8.15.2012

Day 45 - La jumatatea drumului

Am ajuns in ziua 45, fix la jumatate. De fapt mai am putin pana la jumatate pentru ca am 5 zile pierdute (din cele maxim 10 pe care mi le-am propus) pe care le voi recupera la final. Sa zicem ca sunt in grafic. Am zile mai bune si zile mai proaste. In ultimele saptamani daca nu fac programul dimineata la trezire imi este mult mai greu sa ma mobilizez in restul zilei. Am avut cateva zile cand am recuperat si am facut cate doua antrenamente odata, ca azi de exemplu pentru ca ieri am ratat momentul dimineata si apoi toata ziua am fost lipsita de chef. E solicitant asa deci ar trebui sa-mi amintesc si sa-mi fac jumatatea de ora zilnica si astfel sa nu patimesc a doua zi.

Cantarul e bine mersi la locul lui, nu-mi arata decat vreo 200-300 de grame in minus fata de ce indica tickerul, ceea ce e frustrant pentru ca am dat jos tot programul un kil s-atat! :( In schimb ma bucur ca m-am umplut de muschi... cred :))) Una ca mi-a crescut puterea, cum am mai scris, acum chiar am verificat pe tabel si am inceput cu 6 flotari la finalul carorara vedeam dublu si ma intindeam cat sunt de lunga pe jos pentru ca pur si simplu nu ma mai puteam ridica. Acum fac 3 serii a cate 10 si cred ca daca m-as forta putin as putea chiar mai multe.
La cardio nu stau inca atat de bine cum m-as fi asteptat pana la data asta. Inca obosesc si mi-e greu sa duc programul pana la capat, inca trag de mine si inca mai fac cel putin, nu pauze dar orpiri, vreo doua, mai ciupesc la repetari. Inca nu e cap coada fara stres.

Dar, pentru ca trebuie sa am si eu niste vesti imbucuratoare si datatoare de motivatie, sunt foarte incantata de centimetrul meu care imi arata o pierdere semnificativa in talie si inca intr-un punct care ma framanta pe mine maxim, burtoiul. In talie am pierdut 5 centimetri, iar la burta 8. Fundul e la locul lui, dar nu pot decat sa fiu incantata de asta pentru ca intotdeauna, orice as fi facut, ca era sport, alergare, fitness, aerobic sau ca era dieta primul care se topea era fundul facand talia sa dispara intre colacei si sa devina invizibila. Acum in sfarsit dau jos de unde am mai multa nevoie!


AMR 45


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu