4.16.2010

La cererea celei mai inflacarate sustinatoareAsa arata o diva care se pregateste de alergat.Sigur, probabil ca alergatorii cu state vechi rad de se prapadesc cand ne intalnim pe aleea din jurul lacului, dar le promit ca n-o sa fiu sezoniera :P

PS Arat cam bine :)))

6 comentarii:

 1. am citit o carte a unui antrenor personal din California (a lucrat cu multe vedete)si el recomanda ca sa castigi rezistenta in timp sa faci asa:
  1 saptamana - mergi in pas alert 4 min si alergi 2 min -repeti de 6 ori
  saptamana 2- mergi in pas alert 3 min si alergi 3 min - repeti la fel de 6 ori
  saptamana 3 si 4 - mergi in pas alert 2 min si alergi 4 min - repeti de 6-7 ori
  saptamana 5-6 - mergi in pas alert 1 min si alergi 5 minute - repeti de 7-8 ori

  pe langa asta faci, la inceput(primele saptamani) o incalzire buna, 12 flotari + 25-30 abs
  la final 12 flotari+25-30 abs si intinderi
  in urmatoarele saptamani poti sa mai adaugi cateva exercitii

  RăspundețiȘtergere
 2. Deci chiar nu stiu ce s-a intamplat: am dat sa moderez un comentariu si a disparut in ceata. Noroc ca il citisem inainte.

  Deus, multumesc. Cam asa fac si eu doar ca mai uitam sa verific ceasul, adica mai dupa ureche asa: incep cu 7-10 minute de alergat, depinde cat rezist, ieri de exemplu a fost cam rece si cam vant asa ca dupa 7 minute m-am oprit, apoi merg repede vreo 10 minute, si alternez asa de vreo 4 ori. E o idee buna sa scurtez intervalele de mers si sa le lungesc pe-alea de alergat, asa o sa incerc duminica. Si sper sa nu mai bata vantul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Uitasem de flotari: ha??? Nu poci io maica sa fac flotari LOL fac asa cateva execitii de incalzire, intinderi alea alea, la final iar intinderi da flotari nu pot, n-am putut niciodata, am si o incheietura la una din maini pe care pur si simplu nu ma pot sprijini nici cu o zecime din greutatea mea. Dar abdomene, hmm ar trebui.

  Inca o data multumesc de sfaturi!

  RăspundețiȘtergere