2.04.2011

Cine se scoala de dimineata la sala ajunge!

E penibil daca va spun ca saptamana viitoare e ultima pe abonament si eu nu am consumat inca jumatate din sedinte? Cred ca da. Scuze sunt, intemeieate sunt, pai atunci nu imi mai plang de mila. Importat e ca azi am ajuns, cu o mica intarziere, fara apa caci sacul a stat in masina in ultima saptamana iar apa era inghetata. Am zis ca ma opresc pe drum undeva sa-mi cumpar si am uitat. Dar am ajuns si de plecat am plecat pe sapte carari. Profa ne-a avertizat ca s-ar putea sa faem febra musculara la fesieri. Pfuaaaaa, eu nici n-am plecat de la sala si deja o simteam.

Ei, dar una peste alta e bine. Am recuperat kilogramul de-l pusesem peste ce arata tickerul, iar azi am si coborat sub. Fiind vorba de 200 de grame amarite n-o sa modific tickerul, dar nu inseamna ca nu pot sa ma laud si sa ma bucur!

Saptamana viitoare vedem cum stau si ce fac mai departe. Inclin sa-mi prelungesc abonamentul la aerobic, n-o sa ma hazardez sa platesc 12 sedinte devreme ce din 8 probabil vreo 2 voi pierde. Dar e mai bine sa fie ceva organizat, de  la o ora fixa, sa fie cineva acolo care sa-mi spuna sa trag de mine decat singura de capul meu pe aparate. Si stiu io bine ca as ajunge si mai rar daca n-ar fi o ora fixa de mers. Asa ca cel mai probabil voi continua tot asa.

2 comentarii:

  1. succes mult. si tin pumnii si fugi la sala :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Merg in continuare, desi in afara de o mai buna rezistenta fizica si o foame de lup nu am remarcat alte rezultate.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere