1.21.2011

Din categoria: imi vine sa ma las

:) E al doilea moment in care am nevoie sa imi dau suturi in fund, ca sa inaintez: primul a fost miercuri cand trebuia sa fac aerobic acasa dupa un dvd oarecare, prietena mea Cindy fiind bolnava coapta de vreo juma de an, fiind piratata :))) Adica nu mai merge dividiu'
Si cum in aparatul de dvd din sufragerie fi-mea impreuna cu un prieten de-al ei a bagat nu mai putin de 4 discuri, de scotea Mihai si nu se mai terminau, deci l-au facut praf; nu-mi ramanea sa rulez dvd-ul meu decat la calculator. Asa ca scuza a fost gata ca nu mergea. Si mi-am amintit ca n-am vazut niciodata un dvd la pisiu deci a fost stricat de cand l-am cumparat. Totusi m-am urnit sa citesc mesajul de avertizare si dupa ce am downloadat un codec pack a mers brici. Asa ca fara scuze si exceptii!

Azi e al doilea moment. Vin de la sala. Ma stoarce antrenoarea ca pe o lamaie. Plec de-acolo si nici sa trag de volan nu mai pot. Unde mai pui ca azi in valtoarea diminetii si pregatirilor pentru gradinita am uitat, da am UITAT, sa bag si eu un dumicat de ceva in gura, deci am avut doar o juma de cana de cafea sa-mi tina de foame si de energie sa ma tavalesc pe-acolo pe jos.
Ma duc sa mananc, cred ca o sa incep sa-mi las prin masina mere si biscuiti integrali, ca asta ar mai lipsi. De-a lungul timpului am lasat pampersi, servetele umede, uscate am si acum pe bord, chiloti de schimb (pentru copii!!! :)) baxuri de apa, sanie, trotineta, bicicleta, scaune pliante, gratar, ce mai: masina e balconul meu mobil! Unde incap toate astea va incapea si un mar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu