1.18.2011

Crap cu legume in vasul roman



Cum sa fac? Am niste poze foarte imbietoare, totul arata delicios dar pestele nu e facut de mine asa ca mi se pare o reteta foarte usoara si trebuie sa aplaudam bucatarul ca sa ne mai gateasca si alta data :)

Asa ca sa incepem cu inceputul: rugam bucatarul sa mearga in hala de peste si pe drum sa se gandeasca ce vrea sa gateasca. Il asteptam cu interes inapoi. Se intoarce cu file de crap si vrea sa-l faca la cuptor cu legume.
Toate bune si frumoase, ii dau libertate totala sa nu se intimideze iar cand ma invita timid in bucatarie simt nevoia sa fac poze :)




Asa cum se vede mai sus avem nevoie de: ceapa, ardei, morcov, cartofi si brocoli (sanatate curata, numai "vatamine"). Ce nu se vede inca: bucatile de peste sarate, piperate si bulion desfacut cu apa asezonat cu oregano. Adicatelea cam asa:



Pestele se asaza pe patul de legume taiate, iar deasupra se toarna sosul.



Si totul se acopera si se da la cuptor. In vasul roman lucrurile dureaza ceva mai mult asa ca daca vreti sa mancati la o ora rezonabila luati in calcul minim 2 ore pentru ca totul sa stea la cuptor.
In final arata asa:








Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu