8.11.2011

Ca omul pe marginea drumului scarpindu-ma a dilema in cap...

Azi am fost la piata si am constatat stupefiata cand am desfacut portbagajul ca nu am la mine nicio sacosa. 10 secunde m-am uitat ca o gaina beata in portbagaj.

Ca sa intelegeti tabloul: eu in portbagaj duc multe. Dupa 5, aproape 6 ani de cand il am, spre nefericirea mea, am taiat de pe lista de chestii ultra mega misto ale loganului incet incet cam tot. Am ramas doar cu costurile mici de intretinere si piese (comparativ cu alte marci) si cu portbagajul incapator. Sunt pe cale sa tai si asta, nu ca ar deveni deodata mic si neinsemnat ci pentru ca nu mai sunt asa de sigura ca asta e neaparat un avantaj.

Deci printre mingi, jucarii de nisip, bicicleta, trotineta, aspirator, bidon de lichid de parbriz, maturica si faras, galetusa cu cret, rachete de badminton, trusa de prim ajutor, rolele mele, rolele Georgiei, ETC, e foarte important ETC-ul asta! deci printre astea toate plus multe altele, imi sare in ochi disparitia sacosei plina de sacose. Abia dupa cele 10 secunde s-a facut declicul in mintea mea, iar ochii mi s-au dus automat, singuri, spre marea gaura in care pana alataieri adaposteam si o roata de rezerva. Frateeee, noua noulitza, cauciuc michelin, neatins ca in 6 ani cred ca am avut 2 pene mari si late. Si uite cum faceam eu planuri ca-mi schimb cauciucurile si nu mai trebuie sa iau 4 ci 3 ca unul e nou bine mersi. S-au dus palnurile si banisorii mei.

Acum: inca sunt prostita, nu stiu daca sa rad sau sa plang. Sa plang janta normala si cauciucul neatins si drumurile ce ma asteapta pentru ca am de gand sa-mi justific si eu macar o data banii dati pe casco, sau sa rad ca hotului de roti de rezerva (ca e destul de clar ca asta a tintit in the first place) i s-a lipit de mana si ceea ce lui i s-a parut mai atragator si mai usor de valorificat decat o bicileta destul de buna si doua perechi de role, si anume: o mare sacosa de carrefour plina ochi cu alte sacose de carrefour si altele mai amarite din plastic. Goale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu