5.27.2011

Melc, melc, codobelc...

In ce priveste pierderea kilogramelor si viteza cu care ma urnesc sa reiau alergatul in parc si/sau abonamentul la sala se potriveste melcul la loc de cinste asa ca am schimbat design-ul la ticker :) macar atata lucru sa mai schimb si eu acolo.
Totusi ma felicit ca dupa o pauza indelungata, eivdent din motive mai mult sau mai putin independente de vointa mea :))) azi am bifat a doua zi de miscare, la sala, pentru ca am dat si prima roata in jurul herastraului alataieri. Acum am o mare problema existentiala: cand si cum sa mai merg eu in herastrau ca la ora la care plec de la gradinita e foarte aglomerat drumul pana acolo, iar ca sa fac ochi la 6 n-am reusit plus ca daca reusesc mi-e frica de alte surprize pe care le-as putea gasi pe-acolo la ora aia matinala... So, e prima data cand abia astept sa vie vacanta gradinitei! Ma bate gandul ca as putea sa las copiii, cand si cand, cate 2 ore dimineata singuri in casa la joaca pana ma intorc. Ramane sa ma decid si sa ma lamuresc ce parere au si ei.
Vroiam sa mai scriu ceva dar am muncit doar pe-o banana si o cafea incat tot zaharul e acum in muschi in loc sa fie in creier si am uitat ce vroiam sa mai scriu... Hmmmmm

Mi-am cumparat o consultatie la o clinica de nutritie la oferta! :))) De parca oferta m-a tinut in loc pana acum, sper sa nu irosesc voucherul platit asa cum deja am patit in doua randuri din cauza de lene cronica. Deci mi s-a promis consultatie nutritionala + dieta personalizata. De teorie sunt cam satula, niste vointa si perseverenta nu vinde nimeni?

O sa revin ca tot nu mi-am amintit ce mai vroiam sa scriu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu