8.13.2010

Tristete mare

Sunt foarte amarata. Exact acum cand parca nu stiu ce vointa m-a gasit de m-am trezit si la 6 si 20 ca sa plec la alergat pe racoare, cand este atat de cald incat nu pot manca mai nimic in afara de apa si fructe, ei bine exact acum cantarul meu a luat-o razna. Ma cantaresc de cate 4 ori si de fiecare data imi arata altceva. Cu diferente de cate 1.5 kg. Prima data cand mi-a aratat ceva cu 7 in fata m-am blocat cateva secunde :))) nu stiam sa citesc valoarea aia. Asa ca tickerul o sa ramana neschimbat pana ma lamuresc care e taina cu cantarul asta al meu. A supravietuit cam putin 3 ani si ceva... EDIT: :))) sau o fi ca la masini: mai conteaza si kilometrajul nu numai anul fabricatiei, ca atunci se explica.

2 comentarii:

  1. :))) Tocmai am scris la mine ca al meu cantar nu vrea sa imi arate 7. Sper ca macar la tine sa fie bine ca vad ca tu ai fost mai perseverenta in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, vezi sa nu! E stricat pe bune, a aratat 7 din greseala :) o sa mai treaca ceva timp pana o sa fie cu 7 in fata de-adevaratelea. Ma tin in continuare de sport si astept cu nerabdare sa inceapa gradinita :)

    RăspundețiȘtergere