9.29.2010

My new best friend :)

De cand mi-a murit cantarul mi-a murit si vointa, s-a dus pe apa sambetei si timpul meu, cand am timp ploua, ca azi de exemplu, cand nu ploua am un junghi, ca luni de exemplu and so on. De scuze am tobla plina. Dar trebuie sa revin si sa imi revin.

Si o sa va povestesc de noul meu best friend: Dr. OZ.
Ia uitati si voi:



Daca punem la socoteala ca nu e doar fotogenic e si greu sa nu il placi. Asa ca dupa cateva emisiuni pe care le-am savurat incepand de saptamana trecuta, ieri mi-am facut cont pe site-ul 'mnealui. Si plimbandu-ma azi pe-acolo am dat peste Cele 10 porunci pentru pierderea in greutate un set de 10 reguli vechi de cand lumea. Nu ne ridica nici un val de pe ochi, nu avem nici o revelatie nici divina nici de alt fel dar am avut chef sa le traduc si sa le adaptez si o sa mi le lipesc si pe frigider :) doar doar s-o prinde ceva si de mine!

O revelatie mica asa tot am avut: vad ca imi place sa scriu cu "liniuta de la capat", sa ma organizez, sa-mi fac planuri, sa scriu, sa pun pe tapet, nu stiu insa cum sa fac sa si respect toate astea :( ca tot asa cu un set de reguli am pornit si acest blog acum vreo 8 luni si n-am trait inca schimbari dramatice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu