2.04.2010

Deci, care-i treaba cu margarina?

De vreo doua saptamani se tot da pe la teve o reclama la rama. Mai intai un nene la prima batranete, cu un aer de pediatru de pe vremea vehiului regim, ne povesteste cum grasimile sunt incriminate in orice cura de slabire. Tiiiiiing! Mi s-au ridicat antenutele. Da! Da domle, in sfarsit spune cineva treaba asta pe fata la televizor! Si cum grasimile sunt bune in dieta, trebuie sa consumam margarina, ca aia e cea mai buna grasime. Hai, nu pe bune??? Nu mai stiu textul exact dar cam asta era mesajul. Pe urma apare alt spot cu Nadia Comaneci si cu fiul dumneaei. Soc! "Lui Dylan ii place sa construiasca si eu stiu ca ii trebuie grasimi omega3 si incerc sa-i dau in fiecare zi. Margarina Rama, zilnic pentru o copilarie nu mai stiu cum bla bla bla..." Cum ar veni trebuie sa fie buna de tot daca Nadia ii da lu' fiu sau zilnic!
E cam ca spotul Andreei Marin la vopsea de par, acum ca este si ea mama.
Nu ma pun acum sa citez specialistii britanici sau mai stiu eu ce studii. Spun doar ca pe lista mea de cumparaturi se gaseste margarina o data la cativa ani, cand poate ma paleste vreo pofta incredibila sau poate vreau sa tin post, desi intre timp am invatat ca se poate tine post si fara nemaipomenita margarina.
Si mai zic ca e suficient ca nu exista pe piata nici cel mai amarit biscuite fara margarina, ajunge atata omega3, nu mai dau copiilor si margarina pe paine, zilnic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu