12.06.2010

Post

Am hotarat sa tin postul. O bila alba pentru sanatatea mea spirituala. In schimb o bila neagra pentru vointa pe care mi-o tarasc pe jos mancand paine si cartofi la greu :) Asa cum am recunoscut prin alte parti in seara asta sunt regina scuzelor de tot felul!
In schimb sunt foarte fericita ca am mancat mult peste. Promit sa revin cat de curand cu niste poze si niste retete pe cat de simple pe atat de gustoase.

Cantarul e la fel de mort. M-am distrat copios, pana acum o saptamana il pusesem intr-o sacosa cica sa-l duc la reparat. L-am scos sa ma mai prostesc cu el si am inceput cu 82 si am scazut in fiecare zi de ajunsesem sa-mi arate 65. Socul maxim pe mine si mai multe nu, aproape ca incepusem sa cred ca am dat jos ceva ceva. Noroc ca mai am un neuron ratacit care in singuratatea lui mi-a adus aminte ca nu cad blugii de pe mine ci se tin bine mersi incat am decis ca decat sa mai fac un drum pe la service mai bine il dau direct la gunoi si cumpar altu'. Cantar adica :)

2 comentarii:

  1. Da,cantarul este strict necesar.Dar tot ceea ce incerci pemtru a slabi ,mi se pare groaznic de greu.Si eu am incercat toate metodele ,retetele,dietele ...Slabeam 3kg ,puneam apoi 5kg.Dar am reusit cu Herbalife ,iar acum ajut pe cei care accepta sprijinul meu sa slabeasca.Depinde insa cat de serios isi doresc acest lucru.Iti tin pumnii ! Bafta !

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Nu e greu ce fac, pentru simplul motiv ca momentan nu mai fac nimic. Tin postul si atat. Nu o sa ma apuc acum sa scriu articole despre ce mananc ca ma fac de bafta :)))
    Am o prietena care a luat herbalife si dupa ce a slabit si a terminat cura s-a ingrasat chiar mai mult decat inainte. Nu mai cred in pastile de nici un fel. Daca ar exista ceva de inghitit si care sa te ajute sa mananci la fel si sa nu te ingrasi un gram pur si simplu nu ar mai exista grasi.
    Luni merg sa-mi fac abonament la sala ca daca las pentru dupa sarbatori o sa fie prea aglomerat si lenea pe mine cat casa :)))

    RăspundețiȘtergere