6.22.2010

Macrou la cuptor cu cartofi noi natur



:) Nu stiu cat de noi se mai considera a fi cartofii spre sfarsitul lui iunie dar pareau noi.
Am lipsit mult si se cunoaste, la mine adica, nu mai sunt la fel de motivata, cu alergatul ce am mai miscat dar uite, azi de exemplu m-a speriat ploaia si lenea si am lipsit. In rest cu mancarea am dat-o de gard cu gratie. Astfel ca am nevoie sa ma remontez si sa ma intorc pe drumul cel bun. Asta ca sa am cu ce rezultate sa ma laud la bilantul de 6 luni. Da stiu, am spus ca nu-mi pun limite si nu ma strofoc ci dimpotriva vreau sa ma relaxez, dar se pare ca nu asa se obtin rezultatele: ori foame ori un pic de strofocare acolo...

So, astazi mancam macrou la cuptor cu cartofi natur si dressing de marar, zeama de lamaie si ulei de masline.
Nu e nici o filozofie: se curata pestii, se condimenteaza cu de toate, pentru noi astazi "de toate" a insemnat un plic inecat in glutamat de sodiu pe post de potentiator de gust, se stoarce o lamaie deasupra, se pune putina apa, cam o jumatate de pahar la o tava normala de friptura, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor vreo 20-30 de minute. Apoi se da folia jos si se mai lasa pana se rumeneste putin.
Cartofii se fierb in apa cu sare, se scurg bine si se pune peste ei un dressing din zeama de lamaie, sare, marar, cateva picaturi de ulei de masline si putina apa in care au fiert cartofii ca iese cam acru altfel. Si gata. Pofta buna!



PS: Am uitat sa spun ca asta e doar de antrenament asa pentru ca n-am mai facut poze si la tava de tiramisu care odihneste la rece :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu