1.17.2017

16-22 ianuarie

O sa am cate o postare pe saptamana in care voi scrie cateva feluri de mancare pe care urmeaza sa le fac, cum ar veni sa fac un fel de planificare a meniului. 

Mic dejun:
  • Omleta cu de toate
  • Pumpernickel prajit cu diverse: mezeluri, pasta de linte, zacusca
  • Pumpernickel prajit cu gem montignac si lapte 0.1%
  • Lapte 0.1% cu cereale integrale, fructe deshidratate si nuci

Ciorbe:
  • Ciorba de perisoare 
  • Ciorba de fasole boabe
  • Supa crema de linte

Mancare: 
  • Mancare de spanac cu ou ochi 
  • Mancare de fasole verde cu carne de pui 
  • Varza calita cu pulpe de pui la cuptor 
  • Tocana de legume cu orez basmati / mamaliga de ovaz si muraturi asortate
  • Peste la gratar cu legume diverse
  • Praz cu masline

Feluri rapide:
  • Salata verde cu piept de pui si diverse
  • Paste din fasole mung cu sos rosu si usturoi
  • Chiftele falafel cu orez basmati si muraturi asortate
  • Salata de cruditati: telina, morcov, ridiche neagra, sfecla rosie, verdeata
  • Sana 0.1% cu mamaliga de ovaz 
  • Salata de linte cu masline si ceapa

Gustari / desert:
  • Mere coapte
  • Caju crud, nuci

Pentru lista asta care mi-ar ajunge vreo doua saptamani daca m-as si tine de ea ar trebui sa merg la cumparaturi. Azi gatesc spanacul si mai am ciorba de perisoare. La pranz am mancat taitei din fasole mung cu sos rosu cu busuioc proaspat, ulei de masline si usturoi. Un deliciu! Incep incet sa revin la normal ca vacanta prelungita a lasat urme 👎

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu