12.29.2010

Am cantar!

Ceea ce este de-a dreptul deprimant. Nu stiu de ce am simtit nevoia sa fac asta acum in toiul desfraului. N-am realizat mai nimic...

12.28.2010

Cum stati cu sarmalele?

:) Hai la multi ani! Desi as vrea sa mai scriu la blogul asta cu tematica legata de slabit doar inca un an. Anul trecut nu imi puneam termene, vroiam obiective realiste, se vede treaba ca obiectivele au fost realiste dar eu tot inconsecventa.
Acum de sarbatori am avut toate sansele sa pun iar pe mine. Sper insa ca nu la fel ca anul trecut, macar postul m-a ajutat. Imi aduc aminte ca anul trecut am "serbat" Craciunul incepand de prin noiembrie si tot la doua zile faceam o masa de porcarii stropita din belsug cu palinca. Macar anul asta nenorocirea tine doar doua saptamani. O sa fac bilantul si dupa sarbatori dar si dupa tot anul asta care s-a scurs de cand mi-am facut blog de slabit si cred ca imi cumpar si cantar ca sa ma inegresc de furie.

12.06.2010

Post

Am hotarat sa tin postul. O bila alba pentru sanatatea mea spirituala. In schimb o bila neagra pentru vointa pe care mi-o tarasc pe jos mancand paine si cartofi la greu :) Asa cum am recunoscut prin alte parti in seara asta sunt regina scuzelor de tot felul!
In schimb sunt foarte fericita ca am mancat mult peste. Promit sa revin cat de curand cu niste poze si niste retete pe cat de simple pe atat de gustoase.

Cantarul e la fel de mort. M-am distrat copios, pana acum o saptamana il pusesem intr-o sacosa cica sa-l duc la reparat. L-am scos sa ma mai prostesc cu el si am inceput cu 82 si am scazut in fiecare zi de ajunsesem sa-mi arate 65. Socul maxim pe mine si mai multe nu, aproape ca incepusem sa cred ca am dat jos ceva ceva. Noroc ca mai am un neuron ratacit care in singuratatea lui mi-a adus aminte ca nu cad blugii de pe mine ci se tin bine mersi incat am decis ca decat sa mai fac un drum pe la service mai bine il dau direct la gunoi si cumpar altu'. Cantar adica :)